Vorige levens, innerlijk weten van de ziel.

 

De mensen op aarde zijn wakker geworden. Herinneren zich hun Goddelijke kern, herinneren zich de misstanden.

 

Wij zijn de lijn van kinderen van de Katharen, van de Essenen van de heksen, gnostici enzovoort die allen vermoord zijn door de elite. De Zigeuners, Nomaden, Inheemse volken verbannen van hun land. 

 

Wij zijn het die deze misstand van het verleden voelen in onze ziel en daarom zijn wij degene die de waarheid aan het licht willen brengen.

 

Wij laten het niet weer gebeuren, wij hebben de tijd van kosmisch licht mee. Wij mogen en kunnen onszelf nu laten zien. Wij zijn een grote zielengroep die de waarheid al langer ziet.  Wij zijn de zieners en de strijders van het licht.

 

Wij zijn degene die op onszelf leven, niet passend in dit systeem. Wij zijn de mensen die het licht verspreid hebben, jaren en jaren voor deze crisis alwetende.

 

Weet jij ook dat het ze dit keer niet gaat lukken?

 

Dat de misstanden uit het verleden recht gezet gaan worden? Dat je hiermee de hele lijn van jouw familie opschoont,

de familielijnen voor ons tot 7 generaties terug.

 

Ook voor hen die kosmische lichtkrachten niet mee hadden, wiens ziel werd verduisterd door krachten buiten henzelf.

Eer je voorouders, zet ze in het licht, brand een kaars voor ze en laat ze weten dat je Weet.

 

Gerechtigheid zal komen, wij zijn degene die de ziel niet verloochenen en deze is krachtiger dan ooit! 

 

Maart 2020

 

 

Hoge frequentie muziek, prachtig lied: https://www.youtube.com/watch?v=tPKPJgSujJQ&list=WL&index=1 

 

 

 

 Ik herinner me / Zielenplan

 

Is het zo dat, voordat je geboren werd, je gekozen hebt voor de toestand van je huidige leven? Je ziel toen een plan uitgestippeld heeft? 

Dat kun je vaak pas gevoelsmatig erkennen nadat je een bepaalde stap hebt genomen, een actie of stap welke totaal onvoorstelbaar kan zijn voor jezelf en je medemens.

 

We leven in een wereld en hebben een vrije wil en daarom worden de belangrijke momenten voor de ziel alleen waar, als we Ja zeggen tegen onze bestemming. 

Het levenslot is het leven waartoe we werden geboren.

De levensbestemming is het leven waarvoor onze ziel kiest en dat vraagt moed en vertrouwen. 

 

Misschien ontdek je dat je op een kruispunt staat of misschien moet je besluiten van de gebaande paden weg te gaan, af te wijken.

Misschien betreft het een andere baan of een andere relatie, vaak ook betreft het iets onvoorstelbaars, iets wat totaal niet passend is

voor de persoon die je bent in deze wereld. In ieder geval gaat het om het nemen van een -niet makkelijk - besluit. 

 

Denk aan het grote plan van je ziel en geef je eraan over. Wanneer je wordt geconfronteerd met een onbekende weg is het normaal dat

twijfel de kop op steekt. Eigenlijk is het een teken dat je het grote plan van je ziel voor ogen hebt.

Elke held/heldin komt op zijn levensweg oog in oog te staan met de twijfel.

De enige weg om er doorheen te komen is om er doorheen te gaan. 

 

Je zielenplan is vaak totaal anders dan wat je verwacht, wat je familie of omgeving van je verwacht, wat de samenleving van je verwacht.

Vaak blijft de roep van de ziel steeds terugkomen in je leven, misschien door omstandigheden of bepaalde personen die steeds weer op je pad komen,

de ziel helpt je zo om je over te geven aan wat zich aandient. 

Vertrouw op de weg en de roep van je ziel - en bedenk dat dit moment al was voorbestemd. 

 

 

 

 

 

                                                                                        Energetisch bewustzijn en balans.

 

Bij jezelf blijven betekent dat je in je eigen energie verblijft zodat je de indrukken die je met of van andere mensen opdoet met gemak kunt onderscheiden met die van jezelf. Alleen is het zo, dat tijdens de energie shift naar het aquariustijdperk steeds meer mensen moeite krijgen om bij zichzelf te blijven, bij hun eigen energie. Dit komt doordat de energie bijna tastbaar veranderd om je heen en in jezelf doordat er vanuit de hemel nieuwe frequenties van licht ons veld binnenkomen. 

 

Je hebt absoluut meer download tijd nodig na gebeurtenissen of een drukke dag. Misschien heb jij wel weken of maanden van rust nodig voor jezelf, dat is allemaal mogelijk en normaal met deze shift.

 

Verandering van energie

 

Merk je dat je ineens een andere muzieksmaak hebt, of ineens zoveel meer behoefte aan stilte om je heen? Of je smaak betreft eten en drinken veranderd is? Je parfum ineens niet meer lekker vindt ruiken en niet meer wil gebruiken of bepaalde schoonmaakmiddelen met een sterke geur niet meer kan verdragen? Of de chips (met vele smaakversterkers) smaakt ineens niet meer zo lekker, vlees krijg je een nare bijsmaak van. Geluiden komen veel harder bij je binnen, je voelt het als iemand met een boze bui jou richting opkomt, enzovoort, allemaal tekens dat je energielichaam verandert, je wordt bewuster.

 

Als je bewuster wordt, dan ga je bijna automatisch meer een bio/eco leefstijl oppakken. Je lichaam gaat namelijk steeds meer naar zijn oorspronkelijke -natuurlijke - staat en hierdoor kun je ineens bepaalde dingen niet meer verdragen. Het kan parfum, borrelnootjes of vlees zijn, door chemicaliën en toegevoegde onnatuurlijke middelen heeft dit een lagere frequentie en dit sluit niet meer aan bij je innerlijke natuur. Je hebt een innerlijke radar voor eerlijke, natuurlijk voedsel en deze is geactiveerd!  

 

Tips om je energie te balanceren:

 

Douchen of een bad nemen met zeezout is een goede energetische reiniging.

 

Een korte meditatie waarin je sterretjes van wit/zilver/goud licht om je heen visualiseert. In een spiraal van boven naar beneden en van beneden naar boven.

 

Ben je in de gelegenheid om buiten in de natuur te zijn? Wandel, fiets of doe een rondje tuinwerk. Al doe je maar een kort rondje van 10 minuten.

 

De energie in je huis kun je reinigen met wierook - gebruik wel natuurlijke wierook, anders brand je niets anders dan gif. Natuurlijke wierook zoals "Moeders Geuren" is reinigend o.a. Lotus, Yin/yang, Zuiveringshout. Lavendel of jasmijn is ontspannend en rustgevend. Zware energie kun je weghalen met witte salie of Palo Santo zuiveringshout (heilig hout).

 

Heb je geen zin in drukke gelegenheden, luister naar jezelf en ga dan ook niet. Al vinden mensen het niet leuk, soms moet je een ander teleurstellen om jezelf niet te laten vallen. 

 

Voor je de deur uit gaat, adem in, en trek hiermee je aura in, rondom je heen tot ongeveer een halve armlengte, adem uit door je lichaam naar de grond, probeer een deze ademhaling oefening paar keer te herhalen, het wordt dan een gewoonte. Op deze manier blijft je aura om jou heen i.p.v. dat ie alle kanten op fladdert en je op die manier van iedereen energie oppikt. Ook is het voor hoog-gevoelige personen een goede oefening doordat ze de energie naar beneden leiden voor een betere aarding.

 

Drink een kopje biologische kruidenthee (Yogi Thea bijvoorbeeld, erg lekker) en gezond. 

 

Zet je internet op je telefoon uit, beantwoord mails via je computer op een rustig moment, als je iets wilt opzoeken op je telefoon zet je je wifi/internet even aan, daarna weer uit. Hoe gevoeliger je wordt, hoe meer je last kunt hebben van straling, sowieso is het gezonder om niet in directe straling te vertoeven, ook is het rustiger voor je dan constant allerlei berichtjes te lezen waardoor er veel van buitenaf binnen komt. Gebruik je je telefoon veel? Begin dan om deze geregeld weg te leggen, doe boodschappen zonder telefoon en als je een wandeling maakt in de buurt, ook dat ding lekker thuis laten. Maak een bewuste verandering om geen slaaf van je telefoon te worden en bestuur je eigen hart en ziel!

 

Kijk naar de sterren en de maan, voel je de zuivere krachtige energie!? Maak contact met de sterren, vang hun licht en energie op. Vraag de sterren je energetisch te reinigen, en voel, neem waar wat er met je gebeurt. Ook de zon kan heel veel, de zon is een krachtige energiebron, daar is iedereen wel van op de hoogte. In de donkere winterdagen kun je ook gebruik maken van het sterrenlicht en de energie van de maan.

 

Allemaal dingen die je kunt doen, misschien heb jij ook een eigen ritueel die je helpt? Maak er tijd voor vrij. Bedank geregeld je gidsen en beschermengelen, de zon, sterren en de maan - kijk ernaar - en vergeet niet om je eigen hart te bedanken. Schijn je licht, laat het stralen voor jezelf dan kun je ook een ander lichtje aansteken.  

 

Natuurlijke inspiratie:   https://www.youtube.com/watch?v=Rp-6EEWZ8Pc  

 

 

 

13-12-2018

 

Innerlijke waarheid

 

 

De kus van het hart van de ziel zorgt ervoor dat je dichter bij de waarheid komt.

Waarheid is het licht en ze komen allemaal uit liefde.

Maar om liefde te kennen, moet je liefde worden.

En om liefde te worden moet je je recht om mens te zijn niet vergeten.

En je recht om een mens met een ziel te zijn eren.

En dat betekent dat je nooit het vertrouwen in je eigen goddelijkheid verliest.

Het maakt niet uit hoe vaak u wordt verteld dat dit niet waar is.

Richt je tot de zon, de maan en de sterren voor vrede.

En spreek de woorden van de Ouden door hun werken te bestuderen.

En deze heilig te houden.

Jullie zijn allemaal parels van wijsheid die een ketting van vrijheid maken.

Je moet intact en met elkaar samenwerken.

Wees de wezens van het licht.

 

December 2019

 

 

 

 

 

Bericht van de Hopi Indianen over de wijsheid van de aarde na tienduizenden jaren.

 

Hopi elder Vernon Masayesva spreekt:

Er komt een paradigm shift, gebaseerd op wat we leren van dokteren en wetenschappers die nu het hele mysterie van het water op aarde gaan ontdekken. 

Ik ben een van de mensen die zegt; Ik denk dat er hoop is want we hebben de mogelijkheden en de kracht die ons is gegeven door God/ Creator en die moeten we gebruiken, gebruiken in de goede richting. 

We kunnen de harmonie teruggeven aan de aarde door krachtig om te gaan met bewust het juiste te doen en dat is de heiligheid terug te brengen in het leven, wat het geloof van de Hopi's is. Wij geloven dat dat de missie van de mens is. Maar we gebruiken het al een tijd niet goed, we laten wetenschap en technologie ons leven controleren en wij aanbidden wetenschap en technologie.⭐

We denken dat we de God/ de Creator of de Grote geest niet nodig hebben, en dat is denk ik de reden dat het is zoals het nu is. We zullen allen samen iets moeten doen op deze planeet, we kunnen ons hoofd en hart samenbrengen en dan onze intenties van onze energie uitzenden, de intenties om de harmonie terug te brengen hier op aarde, om onze natuur weer lief te hebben. Liefde terug te geven aan de natuur, dat zou onze intentie moeten zijn. Breng de vrede en de liefde terug. Jij bent onze laatste hoop. 

Hier kunt u de gehele videoboodschap bekijken:  https://youtu.be/Xn65fJp6m8A   

 

 

 

Het spel van woorden.

 

Jij spreekt uit je hart, je bent een goddelijk wezen van licht. 

 

Maar zij spreken woorden van een (occult) spel. Een duister spel welke je weghoudt van

je heldere licht, dit licht heeft een verbinding met het oorspronkelijk Goddelijk veld.

 

Een magisch spel waar jij geen weet van hebt, totdat je het door hebt - zoals J. Kruijf zei -.

Het spel is door teveel mensen (onbewust) overgenomen en aangeleerd.

De kwaliteit ervan is nogal achteruit gegaan. 

 

Het is een belabberd spel geworden waar steeds meer mensen doorheen kijken. Net zoals het oude potje 

"mens erger je niet ", welke al duizenden keren uit de kast is getrokken, de scheuren en vlekken kun je niet meer

over het hoofd zien.

 

De mensen die zich uitspreken over deze scheuren en vlekken, deze mensen laten zich niet intimideren, 

daarom waren deze mensen niet echt geliefd, tot nu dan! Want de tijden veranderen.

Het spel werkt niet meer zo goed en alleen de ware woorden vanuit het hart worden nu ontvangen door de ander.

Woorden vanuit het hoofd komen niet meer zo binnen bij mensen.

 

De mensen die verbonden zijn met het oorspronkelijke veld, krijgen bescherming van het universum.

Want als je naar de woorden in je hart luistert en leeft, dan zal het universum zijn geheimen aan je tonen.

april 2018

 

 

 

Aartsengel Jeremiel, engel van Barmhartigheid.

 

Er zijn diverse sferen en planeten in het Universum, met lage energie en hoge energie. Maak contact met het oorspronkelijke veld waar de trillingen van het Goddelijke licht, vrede en liefde waarachtig is en wees zeker van een zuiver contact door kritisch te zijn wat er binnenkomt. *  Je weet dat je dichtbij de waarheid bent als je een vredige vreugde voelt. Rumi 

 

Contact met een engel, een buitenaardse energie is normaal voor mensen en het schijnt steeds vaker voor te komen. Zorg er wel voor dat je weet dat dit uit het juiste " oorspronkelijke" veld komt en niet uit het artificiële veld " kunstmatig veld" het oorspronkelijk veld van het oer-licht, waarvan wij oorspronkelijk vandaan komen, is makkelijker waar te nemen als je dicht bij je eigen ware natuur leeft, vanuit je hartfrequentie. Blijf hierin altijd dicht bij jezelf, de ware boodschappen, gidsen enzovoort laten je altijd zien dat je zelf een Goddelijke wezen bent, zij steunen je om dit licht te activeren, zodat je leert op je eigen kernlicht te vertrouwen en niet op iets buiten jezelf.

 

Soms heb je al contact zonder dat je er bewust van bent. Je krijgt soms Goddelijke waarheden door van een liefdevolle intelligentie welke voelbaar is doordat de frequentie hoog en liefdevol is. Je voelt dat iemand je bijstaat op een liefdevolle positieve manier. Ook zonder dat je er om gevraagd hebt kunnen engelen je bijstaan, ze dienen zich misschien aan in zware tijden om je frequentie hoog te houden en je door tijden van chaos en leed heen te helpen. Het kan ook je eigen beschermengel zijn, je gids of een voorouder.

 

In mijn leven heb ik jarenlang hulp ontvangen van boven en ook voelde ik een nieuwe input in mijn bewustzijn van een engel. Ik wist alleen nooit van welke engel, maar ik voelde een zachte liefdevolle aanwezigheid welke me ook ware Goddelijke boodschappen liet horen en zien, waarnemen. Toen ik - na een jaar of 5 ongeveer - deze liefdevolle aanwezigheid heel dichtbij voelde en deze mij iets liet zien wat in mijn leven van groot belang was, dacht ik hardop; Ik weet 100 procent zeker dat ik hulp ontvang, het is zo duidelijk aanwezig, maar van Wie?? En toen (terwijl aartsengel Jeremiel mij helemaal niet zo bekend was !) hoorde ik hem zeggen; Ik ben het, Jeremiel die je laat zien en die aanwezig is. Wat een vredige vreugde voelde ik, een stroom van pure liefde ging door mij heen.

 

In oude teksten lijkt Aartsengel Jeremiel een van de 7 belangrijkste Aartsengelen te zijn waarvan bekend is dat ze de mensheid dienen. En toch is hij tegenwoordig niet erg bekend. Aartsengel Jeremiel is op de achtergrond aanwezig in stilte. Daarin lijkt hij ook wel een beetje op mezelf, realiseer ik me nu, ook in ben op de achtergrond aanwezig in stilte op het spirituele gebied. Deze lieve aartsengel is voor mij heel bijzonder en ik vertel jullie graag over hem. Hieronder wat meer informatie over deze bijzondere Aartsengel;

 

Aartsengel Jeremiel communiceert voornamelijk via symbolen, mentale films en door middel van visioenen en dromen.

 

Barmhartigheid van God

 

De naam van aartsengel Jeremiel in het Hebreeuws betekent "barmhartigheid van God". Dit heeft betrekking op de simpele realiteit dat als mens de "Genade van het Goddelijke" altijd voor ons beschikbaar is. Maar we kunnen ons er zelf van afsnijden. Om weer in contact te komen met het Goddelijke kan Jeremiël ons assisteren door te helpen ons bewust te worden van onze gedachten en emoties en hoe deze misschien niet in overeenstemming zijn met wat we werkelijk verlangen. Hoe alleen deze gedachten ons ervan kunnen weerhouden de genade en de vrede te voelen in je bestaan.

 

Jeremiel wordt ook wel eens beschreven als een "Engel of Aanwezigheid" of als de "Engel van Visioenen en Dromen".

Hierdoor is Jeremiel bijzonder behulpzaam om je te helpen bij het ontwikkelen van helderheid, het ontvangen van profetische visioenen, het onthouden van dromen en het begrijpen van de betekenis van dromen. Maar ook in de energie van het doorzoeken van herinneringen uit het verleden en om je leven te herzien, en vastbesloten te zijn om veranderingen aan te brengen die een positieve invloed zullen hebben op je toekomst. 

 

Aartsengel Jeremiel heeft een heldere energie, die zacht en geruststellend is. Zijn aanwezigheid is echter heel subtiel.  Hij communiceert meestal door middel van visuele beelden ( helderziendheid ) samen met gevoel, je wordt gevoeliger voor energie en begrijpt deze naarmate de tijd vordert beter.

 

Aartsengel Jeremiel ondersteunt met:

  • Visioenen
  • Paranormale gaven en helderziendheid
  • Profetie en helderziendheid
  • Geestelijke gaven
  • Mentale helderheid
  • Herinneringen en levensreflectie

Aartsengel Jeremiel is ook erg behulpzaam als het gaat om het helen van emoties.

 

In het bijzonder kan hij helpen de patronen in je leven te zien. Je gaat terugkijken zonder oordeel op je leven, op je eigen handelen, om vervolgens positieve veranderingen aan te brengen.

Zo kun jepositieve veranderingen aan brengen om je emotionele vibratie in het heden te verhogen, zodat je een positieve invloed kunt hebben op je toekomst en om je af te stemmen op je authentieke zielen-pad.

 

Naar een andere dimensie buiten onze aarde.

Aartsengel Jeremiel helpt ook de zielen die zijn overgestoken, overgegaan zijn van deze aarde. Hij en andere engelen treden op als gidsen die naar voren stappen om zegeningen te sturen, de zielen van de pas overledenen bij te staan ​​en te ondersteunen terwijl ze door de sferen tussen de aarde en de hemel reizen.

Dus terwijl Jeremiel de levenden helpt bij het openen van helderziendheid, visioenen laat zien en het contact met je ziel heelt, zodat je ontvankelijk kunt worden voor de leiding en wijsheid die hij kan sturen, is zijn werk veel uitgebreider dan dat. Zo kan hij je ook helpen om over de tijdslijnen te kijken, en voorbij het huidige moment laten voelen.

Jeremiel herinnert ons er zachtjes aan dat, hoewel het leven soms moeilijk, uitdagend en ronduit pijnlijk is, het ook een ongelooflijk geschenk is. Zijn rustgevende zachte aanwezigheid biedt steun voor iedereen die op een kruispunt staat of worstelt om de diepere betekenis en het doel te zien voor het leven.

 

Jeremiel, aartsengel van Barmhartigheid

Het is een krachtige bondgenoot om je opnieuw af te stemmen op een nieuwe gevoels-laag is mijn ervaring.

 

Hoe af te stemmen op de aanwezigheid van Jeremiel.

Zoals ik hierboven in dit artikel al schreef, is Jeremiel's aanwezigheid meestal subtieler dan veel andere engelen, vooral in het begin. Maak je hoofd leeg, open je hart en sta open voor de zachte, vriendelijke en visuele begeleiding en boodschappen die aartsengel Jeremiel kan brengen. Maak een schilderij, mediteer of doe iets creatiefs en nodig deze lieve aartsengel uit. 

 

  • Aartsengel Jeremiel is ook wel bekend als Aartsengel Remiel, jerahmeel of Ramiel.

20-8-2018

 

 

 

Uit de spirituele matrix

 

Als je interesse gaat tonen in het spirituele pad dan kom je veel informatie tegen over liefdevol in het leven staan, vriendelijk zijn en niet oordelen. Niet oordelen in de goede zin, zoals het Universum het bedoelt, betekent dat je geen oordeel hebt over mensen die op een bepaalde manier leven, mensen welke anders leven dan doorsnee of anders dan je eigen levensstijl. Hier hoef je inderdaad niet over te oordelen, leven en laten leven. Alleen ontstaat er verwarring bij mensen omdat er ook oordelen zijn die voortkomen uit je intuïtie en door bewuste waarnemingen en/of ervaringen.

 

Zo heb ik eens meegemaakt, in een ver verleden, ik was 15 jaar geloof ik,  in een verlaten gebied vol met bomen en struiken, er een man naar mij toekwam – net voordat ik een schuurdeur wilde openen van buiten naar binnen – toen hij plots dichtbij kwam en mij iets vroeg. Ik voelde heel sterk dat als ik de schuurdeur zou openen deze man mij naar binnen zou duwen en iets zou doen wat mij zou schaden. Op zijn vraag zei ik; nee, dat weet ik niet en zei gedag. Hij bleef toen staan en deed zelfs een stap nader waardoor hij slechts op 40 centimeter van mij afstond – wachtend totdat ik de schuurdeur opende, dat voelde ik wederom heel sterk – waarop ik hem recht in de ogen aankeek en krachtig sprak; Is er nog iets? Hij droop af, overigens zonder gedag te zeggen. Later die week werd mijn gevoel nog eens extra bevestigd, maar dat is een te lang verhaal voor nu.

 

Stel nu dat ik dacht; Wees vriendelijk en sta open voor deze man, hij bedoeld het vast niet verkeerd, wat was er dan gebeurd? Ja, ik had een oordeel over deze man, mijn intuïtie schreeuwde, deze man heeft niet veel goeds in de zin. Dit is een voorbeeld van hoe de mens op het verkeerde pad gezet kan worden als men zich in spiritualiteit gaat verdiepen en leest, hoort, dat men alleen maar liefdevol en licht zou moeten zijn.

 

Zou het zo kunnen zijn, dat net als in de rest van het systeem, ook in het spirituele veld bewust valse overtuigingen zijn ingezet? Intuïtie is de GPS van de ziel en juist deze kracht wil men wegnemen uit de samenleving, vandaar dat de overtuiging van niet oordelen, altijd liefdevol zijn, geïndoctrineerd is in het spirituele veld. Het kan mensen verder weg van hen natuurlijke zelf brengen. Juist bij mensen die intuïtief zijn, of sterk heldervoelend of horend/ziend zijn, (waar men wellicht zelf niet eens bewust van is, jonge mensen bijvoorbeeld). Zo gaan mensen door deze overtuiging juist meer van zichzelf afdwalen, men gaat de intuïtie negeren. Je ziet/voelt het ook bij mensen die niet vanuit hun eigen Kern vriendelijk zijn, je voelt ergens dat het niet vanuit hun eigen kernkracht komt, hierover hoef je niet te oordelen inderdaad, je hoeft hier niets mee, alleen je kunt dit wel waarnemen.

 

Als je een bepaalde energie voelt of situaties meemaakt en hier dan (misschien) over navoelt/denkt, bv; dat een bepaald persoon wel heel erg berekend is en dat je dit eigenlijk een beetje naar vindt - bv hoe deze persoon overal een slaatje uit probeert te slaan – is dat een waarneming of ervaring waaruit dit oordeel voortkomt. Als je bewust naar je gevoel en ervaring kijkt en neutraal naar de situatie en tot deze slotsom/dit oordeel komt, betekent dit niet dat je niet liefdevol in het leven staat. Zo sprak ik dus laatst iemand die zich schuldig voelde omdat ze zo een soort van gedachte had over een buurt-vrouw, ze wilde graag liefdevol (spiritueel bijdragen noemde zij het) in het leven staan en faalde hierin, vond ze (oordeel over zichzelf)  ze had iets gelezen over liefde en licht en positief in het leven staan. Haar gedachten over de buurtvrouw is misschien een oordeel, alleen deze is voortgekomen uit het waarnemingsvermogen en/of de ervaring met deze persoon. Het betekent niet dat je geen liefdevol mens bent of dat je niet meer respectvol zal zijn naar de desbetreffende persoon. Het betekent alleen maar dat je hiervan bewust bent geworden en met deze persoon misschien wat meer alert mag zijn, als zij met voorstellen naar jouw toe beweegt.

Je waarnemingsvermogen, beoordelingsvermogen en intuïtie heb je gekregen om trouw te zijn aan jezelf. Dit vermogen heb je niet zomaar ontvangen. 

Februari 2018

 

 

 

De helende klank van de trommel. 

 

Gisteren ging ik naar een winkelcentrum buiten mijn woonplaats, waar nog een biologische winkel te vinden is. In mijn eigen woonplaats, met ruim 55.000 mensen is er geen biologische winkel meer, helaas.

Toen ik uit de winkel kwam lopen hoorde ik ineens erg mooie muziek, trommelmuziek. De klanken vibreerde over het winkelcentrum en bracht vreugde in de omgeving. De man die deze trommel bespeelde zat een stuk buiten het winkelcentrum op de grond te spelen. Waarschijnlijk een eindje uit het centrum omdat het sinds een aantal jaren haast niet meer toegestaan wordt door wetten die niet universeel zijn. Laat de verandering maar komen en de universele wetten de overhand krijgen!

Ik bleef even staan en hoorde de klanken die een bijzondere uitwerking op mij hadden. Ik voelde een wonderlijke vreugde doorkomen door deze muziek. De muziek die deze man speelde was een oeroud ritme, alles in mij begon te vibreren van vreugde en de klanken vulde de omgeving met kleur.

Ik pakte wat munten uit mijn tas en liep naar de man toe. De man keek blij op toen ik zijn richting uit liep. Ik gaf de munten en zei tegen hem; wat een prachtige muziek! Hij keek mij toen aan en zei, dank u wel, met een stralende glimlach. Wat een mooi cadeau weer vandaag!

Mensen die de wereld beter maken en helen zijn er in allerlei gradaties. Zo is mijn ervaring dat de mensen die het meest uitgesloten worden in de maatschappij, vaak het meest te geven hebben.

De man zag er erg mager uit, waarschijnlijk heeft hij geen woning. Ik bedenk me thuis dat als ik weer naar de winkel ga ik een thermoskan koffie en wat broodjes mee ga nemen voor deze man. Ook heb ik nog een hele warme mooie pet, gezien hij weinig haar op zijn hoofd had en het koud was besluit ik deze volgende keer ook mee te nemen.

Ik ben er bijna zeker van dat deze man een oude sjamaan is, in contact is met de ouden, dat hij de oude helende klanken voelt en speelt voor iedereen op de wereld, en dat zijn trommelklanken voor verlichting zorgen.

 

Trommelmuziek: https://www.youtube.com/watch?v=eNX0VZuOwyY 

 

Verander destructieve gedachten

 

Laatst ving ik een gesprek op, 2 mensen die klaagde niemand te hebben en helemaal alleen te zijn... Hierdoor werd ik geïnspireerd om dit te schrijven en te delen.

.

Wees niet bang om alleen te zijn -en in deze tijd, om alleen te staan - het is hier waar je je Goddelijke zelf zal voelen! 

Als je alleen bent en het voelt niet fijn voor je, train jezelf er dan om je eigen beste gezelschap te zijn. Hoe doe je dat dan? Door waarnemen. Neem gewoon je gedachten waar en als je ontdekt dat je negatieve gedachten over jezelf of je situatie hebt train jezelf door daarvoor in de plaats een positieve gedachte neer te zetten. Herhaal deze positieve gedachte 3 keer hardop! Als je bijvoorbeeld denkt; Ik verveel me, kun je ervan maken; Ik ben vrij om te doen wat ik wil! 

 

Daarna ga je met je aandacht naar je hart, voel hier en zend het gouden lichtstralen in gedachte en zo ga je even uit je hoofd. Al blijf je 5 seconden met je aandacht bij je hart, dat is voldoende om te beginnen. Daarna ga je met je aandacht naar je voeten en voelt de grond even goed, hiermee maak je de verbinding met je gronding. Dit is zo een simpele oefening die je automatisch steeds vaker gaat toepassen. Je voelt, je neemt waar en het kost je weinig moeite of tijd, je verandert het patroon hierdoor op een effectieve en krachtige manier! 

 

Als je alleen bent kun je alles doen wat je hart je ingeeft, zingen, dansen, of gewoon stil aanwezig zijn. Wat heb je jaren en jaren gedaan met je glimlach of stralende lach?! Deze heb je aan zoveel mensen vrijelijk geschonken, dat is mooi, alleen nu is de tijd om deze stralende lach aan jezelf te schenken! 

 

Wil je je niet alleen voelen, dan zul je bij jezelf aanwezig moeten zijn. Bovenstaande oefening is simpel en doeltreffend en ik hoop dat iedereen hierdoor zal ondervinden dat ze geen liefde nodig hebben omdat dat ze Liefde zijn.

 

 

 

 

De wijsheid van de Drakenfeeën.

 

Drakefeeën zijn, net als verschillende mensen met veel bloedlijnen en met magische voorouders, onder wie uzelf, heilige beschermers van de planeet  de natuurlijke magische wezens van de planeet. Wezens met Drakefeeën bloed zijn erg gevoelig en hebben een helend doel, waardoor hun leven heldhaftig is, net als dat van u. Hun rol als beschermer is heilig en het is er een die nooit, tot vrij recent, begrepen of getolereerd werd. Vele mensen dragen de bloedlijn van de Drakefeeën in zich en anderen zijn zelfs galactisch van nature, omdat sommige van onze bloedlijnen afstammen van buiten dit sterrenstelsel. We zijn allemaal afstammelingen van de sterren en de Aarde.

 

 

Boodschap van Tatsuya  voor de zomer 2021

 

Deze moedige en medelevende Drakenfee, met al haar wijsheid weet wat het is om te twijfelen en dan in haar eigen macht te groeien.

Tatsuya zal u tonen wat het betekent om Draak te worden, Tatsuya betekent letterlijk “Draak worden” in het Japans en haar rol is ons allen te helpen vooruit te komen in het dichte bos van onze angsten en de deur te openen naar onze wil, onze intentie en ons duidelijke doel. Haar vlammen verbranden de onzuiverheden en het gif van zelftwijfel en haar vleugels kunnen ons leiden door landschappen waarvan we nooit hadden gedacht dat we ze zouden zien. Ze leert ons om een hoger perspectief te hebben, het meest van al toont ze ons allen om de moed in onszelf te vinden om te doen wat er moet worden gedaan.

 

Haar boodschap

We zullen door een smeltkroes gaan, ieder van ons en er veranderd weer uitkomen. U hoeft niet bang te zijn, want u angst zal u alleen maar kwetsen, terwijl u moed, die wordt getest en geoefend, zoveel van u grote potentieel zal laten zien. Want u bent heldhaftig, nobel en in staat om hierin te slagen. En hoewel het u kan veranderen, zal het dit op geweldige manieren doen.

Bent u er klaar voor?  Nee? Zet u angst van u af en volg moed.

Tatsya zegt U; Ik zal u de waarheid leren over het herstellen van verdriet. Ik zal u leren om datgene wat u vreest tegemoet te treden en verder kunt gaan.

U bevindt zich nu in het proces van diepe transformatie en door deze deur binnen te stappen en het onbekende in de ogen te kijken zult u nieuwe hoop zien gloren voordat u daar zelfs van durft te dromen. De seconde dat u actie onderneemt is het moment dat u zult veranderen. Hoe meer u de capaciteit van u, om dapper te zijn, verkent hoe verbaasder u zult zijn over u eigen vaardigheid om miraculeus tot uzelf te transformeren.

Uw angst verbergt een dieper dilemma, dat van niet eerlijk tegen u zelf zijn en dat Zelf niet kennen. Door deze moed-test zult u de denkbeeldige barrière die tussen u en u ware Zelfwaarde en Zelfliefde is vernietigen. Door deze test zult u leren om van u individualisme te houden, te herstellen van u conditioneringen en werkelijk uzelf te worden.

 

Werken met Tatsuya

Soms hebben we het gevoel dat slechts een beweging ons zal vernietigen; dat de wereld vol gevaar zit en de situatie die voor ons ligt op ons pad teveel is om mee om te gaan. We zouden ons liever willen terugtrekken naar de veiligheid van ons kleine leven, onder onze dekens om niet onder ogen te komen wat gezien moet worden.  U kunt uitbarstingen van vastberadenheid en sterkte voelen en u er klaar voor voelen angst aan te pakken als Tatsuya bij u is. Het is net alsof u de hele tijd een dappere vriend naast u hebt. Roep Tatsuya aan en voel hoe u moed groeit.

Ziet u geregeld een Libel op u pad? Denkt er dan aan dan u moedig kan en mag zijn!

Libel In het Engels vertaald > Dragonfly.  

 

 

Intuitië

 

Sinds wanneer is het zo dat in dit systeem onze intuïtie ondergeschikt is aan relationele verklaringen/wetenschap? 

 

Onze intuïtie, ook wel genoemd, de stem van de ziel, is heel waardevol. 

Door naar je intuïtie te luisteren kun je leed voorkomen, geluk hebben, iets geweldigs op het spoor komen, een nieuwe weg vinden, 

je energie in balans houden en nog zoveel meer. 

 

Bedenk goed, dat als andere mensen je intuïtie niet serieus nemen, dat hun probleem is en niet de jouwe. 

Veel overheidsinstellingen ontkrachten deze krachtige energie, die wij van nature hebben ontvangen om onze Goddelijkheid te leven. 

 

Intuïtie is een gevoel wat zich vaak ineens in een beeld of flitsende gedachte kenbaar maakt, vaak als je niet met het specifieke

onderwerp bezig bent in je hoofd, maar als - met rust in je hoofd - iets aan het doen bent, de tuin of de vaat bijvoorbeeld. 

 

De flits van intuïtie komt ineens bij je binnen, als dat gebeurd, besteed hier dan zeker aandacht aan. 

We hebben geleerd om het af te doen als; Oh, een rare gedachten, niet betrouwbaar, waar komt dit weer vandaan? 

 

En misschien let je er verder niet op en ga je gewoon verder met de vaat doen. 

Dat is zonde, want deze scheppende kracht hoort bij je, net zoals als het blad van de bloem! 

 

Het is aan jou om deze oude programmering te deleten en te her programmeren.

Vertrouw op je intuïtie en ontwikkel je intuïtie door deze serieus te nemen en als ware kracht te erkennen. 

 

Hoe vaker je deze kracht gebruikt, hoe vaker deze zich laat zien, net als de blaadjes aan een bloem kan je intuïtie groeien, 

het blad wordt sterker, kleurrijker en vult je als geheel aan zodat je sterker in het leven staat, want je intuïtie is een krachtige 

tool! 

 

 

Meer Blogs lezen? Deze vind je hier; https://www.wakkeremensen.org/category/artikelen/angelique/