Sjamaans orakel 

 

Wil je een boodschap via het medicijn orakel? Dit zijn geen voorspellingen, dit omdat deze afhangen van je eigen gedachten en intenties en omdat morgen je gedachten en intenties en omstandigheden anders kunnen zijn. Dit gaat meer om richtingswijzers op jouw pad van licht, deze boodschappen zijn niet voor je hoofd bedoeld, maar voor je ziel. Deze boodschappen zijn puur en komen vanuit het oerveld, zodat ze je altijd inspireren en je laten zien wat nu belangrijk is voor jouw.

Toekomstvoorspellingen vind ik niet integer en daarom doe ik deze niet. Echter is er wel een ongeziene wereld en ook deze heeft invloed op je leven. Recensies zien? Deze vind je bij contact en bij droomduidingen.

 

Een boodschap van het orakel geeft je inzichten en kan je intuïtie bevestigen. het orakel waarmee ik werk geeft je antwoorden en inzichten als volgt:

 

 

Zaad uit het verleden

Wat heb je in het verleden gezaaid, is het sterk en levensvatbaar genoeg? In hoeverre ben je gegroeid?

 

Lessen over je bekwaamheden

We komen allemaal lessen tegen in het leven die bedoeld zijn om ons vertrouwen in onze bekwaamheden uit te dagen. We komen tot onszelf en worden sterker om de les te leren, de kaart die hier ligt toont de beste manier om voordeel van deze les te hebben. 

 

Het koesteren van jezelf

Deze kaart laat je zien wat je moet doen om jezelf en al je kwaliteiten te verzorgen.

Wat heeft jouw plant nodig om te groeien? 

 

Kaart van de gebeurtenissen

Gebeurtenissen buiten jou om hebben invloed, is dit een positieve of negatieve invloed en hoe ga je hier het best mee om? 

 

Zegeningen van de Schepper

De kaart die hier ligt is een boodschap van de schepper, een zegen om je te helpen op je weg naar het ontdekken van jezelf. 

Dit kan zijn over een verborgen waarheid die wordt onthuld of om je het nieuwe gevonden bewustzijn van je leven te laten zien.

 

Focus

Wat heb je nodig in je leven om je beter te kunnen focussen, meer bij jezelf te blijven en geestelijk in evenwicht te blijven?

 

Bloeiende bloemkaart

Deze kaart laat je zien in hoever je bent in het bereiken van je doelen en het ontdekken van wat je werkelijk kunt. Hij geeft ook de beloningen weer die eraan komen. 

 

                                                                                                      *************

Sterrenlicht

 

Veel sterrenlichten ontwaken op een bijzondere manier, terwijl anderen het van jongs af aan weten of een ander soort innerlijk weten ervaren. Als je een sterrenlicht bent weet je dat meestal zelf of kom je daar zelf achter. In het kort wat eigenschappen;

De meeste sterrenlichten vinden het moeilijk om zinloze gesprekken te voeren, ze weten intuïtief dat er meer is in het leven en ze voelen zich geroepen hier hun leven aan te wijden. Ze blijven zich vaak rusteloos voelen totdat ze hun roeping volgen. Van jongs af aan voelen zij zich vaak niet thuis in deze wereld.

 

Sterrenlichten zijn over de gehele planeet verspreid, omdat zij zich zo anders voelen is het niet ongewoon voor hen om zich op een of andere wijze proberen aan te passen. Sterrenlichten laten de laatste tijd steeds meer zien wie zijn werkelijk zijn, ze dimmen hun licht niet meer. Zie deze tijd op aarde als een visite (wat het feitelijk ook is) of korte vakantie, het is veilig om hier te zijn en je hier thuis te voelen. 

 

Bericht voor jou uit het sterrenlicht orakel:

 

Sterrenbeschermer

 

Je bent een oude beschermer van de sterren. Je bent hier om op je eigen manier licht te brengen en te geven. je bent hiervoor waarschijnlijk al een tijdje op aarde en hebt je gewijd aan het helpen ontwaken van deze planeet, om een langverwachte verandering in de evolutie tot stand te brengen. We staan nu op een belangrijk punt, er moet iets worden gedaan om de aarde en het leven op aarde te laten voortbestaan. Hoe meer gegrond je bent tijdens deze overgangsperiode, des te beter je kunt helpen. Hoe meer je bezig bent met wat je hart je ingeeft, des te meer liefde breng je op deze planeet. 

De wijsheid van de sterren zit in je ziel. Hoe meer je hier een beroep op doet, des te meer wijsheid zaai je hier. Misschien wordt je geroepen om op verschillende plaatsen in de wereld dit licht te brengen. Misschien krijg je door om een reis(je) maken naar een bepaalde plek, of leef je hiervoor op een bepaalde plek op de wereld. Hoe gegronder je blijft, des te stabieler blijft de energie van de aarde. Je bent hier met een dubbele missie; Als individu groeien én als deel van een groter geheel dat op het punt staat de frequentie te veranderen. Vertrouw erop dat je in de wereld, maar niet van de wereld kan zijn en leid een echt en heerlijk leven. 

 

Wil je een sterrenlicht orakel legging?  Stuur dan een berichtje via het contactformulier.