Op deze website vindt je informatie, oefeningen, inzichten en licht. Ik wil deze graag delen zodat anderen mensen er wellicht kracht uit kunnen halen, geïnspireerd raken door het pad van licht en het licht in zichzelf aan kunnen steken of versterken. 

 

In een transformatie proces, zie je dat je je staande hebt proberen te houden in een wereld en aangepast hebt aan iets anders dan je eigen natuur. Je beschermt je gevoelens van angst, ongenoegen en je helpt graag de illusie in stand te houden omdat je anders te veel gaat voelen, gevoelens die niet echt prettig zijn liggen diep verscholen in je onbewuste. Het transformeren begint als je bewust wordt van je onbewuste gevoelens en deze durft te zien voor wat ze zijn. 

 

Veel mensen doen mee in een systeem die eigenlijk tegen hun gevoel ingaat. Als je doorziet dat oude overtuigingen die je hebt meegekregen vanuit je opvoeding en vooral vanuit de maatschappij niet stroken met de universele waarheid, met je eigen hoger zelf, met je innerlijke bron, snap je ook waarom je bijvoorbeeld depressief was, angstig, eenzaam of je hier niet thuis voelde.

 

Er is ergens een blokkade ontstaan tussen jouw innerlijke zelf en de buitenwereld waardoor je je afgesneden voelt, bv; je hebt je teveel aangepast aan normen en waarden die niet zuiver zijn, niet van jouw zijn en/of je realiseert je dat je jezelf onbewust hebt aangesloten op een systeem die vernietigend is voor jouw gezondheid, als je hiervan bewust bent dan beweeg je de goede richting op, dan begint het transformatieproces. Je komt dichter bij jezelf, je komt thuis bij jezelf en je gaat dan pas echt van jezelf houden. 

 

Alles is energie is en alles met elkaar is verbonden. In deze wereld gaat het vaak over winnen, prestatie en geld, dingen die veel mensen niet meer vatten. De ziel komt als het ware in opstand. Momenteel gebeurd dit collectief. Ga hier niet aan voorbij, maak contact met je ziel. Heb je hier tools bij nodig? Daarom is deze website gemaakt. Maar ik wil en kan je ook helpen om dichterbij je ware zelf/ziel te komen en meer vanuit je eigen kern/ziel te gaan leven. Dit kan door middel van droomduiding =, Emotional Freedom Techniek healing, een boodschap van het Sjamaans orakel, een trance/meditatiereis of anders. Mail gerust. Je kunt alles vragen en vanuit het oorspronkelijke Goddelijke veld, zal ik je antwoord geven. 

 

Als we onze eigen Illusies, angsten durven aan te kijken ipv ervoor weg te lopen, dan heeft het geen vat meer op ons. En dat zorgt ervoor dat je op een ander pad komt in je leven, het pad van licht! Hier in het licht hoef je je niet aan te passen aan anderen en het spelletje mee te spelen, dan kun je niet meer, je kunt en wilt niet meer in een wereld van bedrog en pijn leven. Je gaat je eigen weg en komt steeds dichter bij jezelf en je gaat ook meer mensen op deze wereld zien die het pad van licht bewandelen. Alleen al astrologisch gezien leven wij in een tijd waarin vele mensen bewuster worden en deze collectieve shift zorgt voor een grote verandering op de wereld. 

 

Herinner jezelf, maak contact met je hart en ziel. Op deze website vind je vele richtlijnen die je kunnen helpen om hiermee te beginnen nav mijn ervaringen. Mediteren lijkt vele mensen saai, maar dit brengt je echt veel. Je hoeft hiervoor niet in kleermakerszit te mediteren. Je kunt het tijdens het wandelen, tuinieren of wat dan ook doen. Richt je aandacht volledig op wat je doet en neem waar. De kracht van waarneming van je gedachten, je lichaam, je handelen, zal er direct voor zorgen dat je dichterbij jezelf bent en blijft en tevens kun je bewust worden van destructieve gedachten, aangespannen spieren en meer. Door bewustwording kun je dit vernieuwen.

 

 

Mijn weg in het kort. 

 

Nadat ik in 2013 een aaneengeregen stilte van 2 weken in mezelf, in mijn hoofd heb mogen ervaren, absolute stilte zonder een enkele gedachten is alles veranderd. Dit heeft me in contact gebracht met andere werelden/dimensies waar waardevolle informatie huist. Voor deze tijd had ik ook altijd al een sterk zicht, intuïtie (maan in schorpioen) maar deze keer ervaarde ik totaal andere dimensies.

De natuurlijke orde van de natuur, van deze aarde werd ineens erg duidelijk, de kosmische taal van het leven werd zichtbaar, mijn ziel begon te spreken en ik nam uitgebreid de tijd om te luisteren.  Hierna heb ik mezelf nooit meer eenzaam of depressief gevoeld. Alles wat men ontkracht en wat verborgen is ga je doorzien. Alle kennis zit in jezelf en dit ontdekte ik langzaamaan doordat Ik meer ging mediteren, mezelf ging verdiepen o.a. in oude (mystieke)  kennis en verborgen geschiedenis, ook heb ik een opleiding gevolgd tot therapeut, welke voornamelijk gericht is op gevoelens en bewustzijn.  

 

Wat ik gevoeld heb en waar ik zeker van ben is dat de oude kennis resoneert met onze ziel, dat al deze oude kennis reeds in je zit, soms heel diep weggestopt, deze waarheid wil naar boven komen, geactiveerd worden, erkend en gezien worden, zodat je kunt leven met de waarheid over wie jij bent. Hierdoor kom je thuis bij jezelf en leef je dicht vanuit je eigen bron, het pad van licht is zichtbaar. 

 

Wat ik onder ander allemaal bestudeerd, meegemaakt en toegepast heb in mijn leven is ontzettend veel! Ik kan het niet allemaal beschrijven. Ik ben me ervan bewust dat woorden niet altijd de ongeziene wereld kunnen omschrijven, sterker nog, woorden zorgen ervoor dat we uit de stilte in denkpatronen komen, dingen willen ontleden, analyseren en het alleen maar verwarrender wordt. Juist de stilte geeft je een krachtige verbinding met je ziel, met de ongeziene wereld en informatie uit het Universum. 

 

Collectief is de menselijk ziel verstrikt geraakt in de materie en zoekt een manier om daar van los te komen. De ziel wil terugkeren naar de Goddelijke werkelijkheid, dat kan alleen als de mens zijn herinnering aan zijn Goddelijke Zelf weet terug te halen (ook wel het multidimensionale zelf genoemd). Heal jezelf, begin met bewust Zijn, van alles wat je denkt, doet en voelt. Zie wie jij bent, een Goddelijke wezen van licht, herinner jezelf! 

 

Ik ben erg dankbaar naar al die mooie liefdevolle mensen op aarde die waardevolle kennis hebben achtergelaten en nog steeds delen; De oude inheemse volken, Carlos Castaneda, Hafiz, Rumi & Shams, Osho, Bob Marley, Paulo Coelho, Penny Pierce, Kwan Yin enzovoort. Maar ook mensen die ik persoonlijk ken of mensen die ik toevallig heb ontmoet zoals; 2 prachtige Indiaanse vrouwen uit Chili waarmee ik een bijzonder mooie dag heb mogen beleven> ware leraren van de liefde en inzichten. Ook onverwachte pure zielen op mijn pad gaven mij Inzichten, inspiratie en  liefde door hun woorden, energie, klanken, muziek en energie. 

 

Boekentips: 

 

Leven in het Nu                           * Eckhart Tolle

Dansen naar God                        * R. Feild

De kracht van waarneming       * Penny Peirce

Nefratete                                      * Joke Bouwsma

De Adelaar & de Condor            * Jonette Crowly

Osho                                              * o.a. Het geheim van het leven

Meester van de dromen            * Olga Kharitidi  

Nevelen van Avalon                    * Marion Zimmer Bradley

Zielensprong                                * Guido Bindels

De hack van de matrix                * Dino Sarac

De hoeders van de aarde           * Albert Viveldo

Hippie                                             * Paulo Coelho

Inwijding                                        * Elisabeth Haich

Kind v/d wegen (3 delen)             * Linda Wormhoudt 

Australië op blote voeten            * Marlo Morgan

Anastasia reeks                             * Vladimir Megre

De ontembare vrouw                   * Clarissa Pinkola Estes  

De alchemie van de 9 dimensies* Barbara Hand Clow 

Genezing volgens medicijnwiel   * M. Lorler

Opgesloten in een piramide        * Peter Toonen

 

 

 

Muziek healing gouden Golf       * https://www.youtube.com/watch?v=sOL0awzDh4Q  

 

 

Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van de eigenaar worden overgenomen, vermenigvuldigd of openbaar gemaakt worden.