Maya astrologisch verslag, voorbeeld;

Tijdelijk online 

 

Blue Kosmic Hand/ Blauwe kosmische Hand

 

Blauwe Hand is je Bewuste Zelf - wie je bent en wie je aan het worden bent.

 

Blauwe Hand is een poort, een opening, een portaal van het ene begrip naar het andere. Een aanwijzing voor de betekenis van Blauwe Hand wordt gevonden in de meditatie: "Ik ben, door een dun gesluierd ontwerp, de drempel naar andere dimensies. In mijn einde is mijn begin. De inwijdingspoort wacht." Blauwe Hand is het zevende of laatste archetype in de ontwikkelingscyclus van het primaire wezen. Het vertegenwoordigt de kracht die wordt gevonden in voltooiing. Blauwe Hand wordt gezien als een afsluiting, wat eigenlijk een opening is naar een ander niveau van zijn.

Net als de vloeibaarheid van bewegend water, wordt blauwe hand geassocieerd met het proces van dans, mudra en schoonheid. Deze beweging is een metafoor voor de eb en vloed van het leven. Ervaar in meditatie met Manik (= blauwe hand) de vloeiende kwaliteit die de schoonheid is van de kosmische dans. Onthoud deze essentie en deze vloeibaarheid op momenten dat je leven het meest onbuigzaam is of als je gebrek aan schoonheid ervaart.

Blauwe hand staat voor de 'mooie weg', het vermogen om intrinsieke schoonheid in jezelf en in alle dingen te zien. Leven op de manier van schoonheid vereist dat je in je volle schoonheid en kracht bent. Vanaf deze plek stroomt je zelfgezag vanzelf. Dit is de positie waarin je ego is uitgelijnd met de goddelijke wil. Wanneer je in je volle kracht staat, nodigt je aanwezigheid anderen uit om te zijn wie ze zijn.

Voor de Maya's vertegenwoordigt Blauwe hand het hert, de vriendelijke, sereen bewuste gids die wandelt in vloeiende schoonheid en gratie, openend en onthullend.

De essentie van blauwe hand wordt vastgehouden in de metafoor van een golf. De golf heeft vele stadia, van momentum tot top tot voltooiing en opnieuw versmelten met de oceaan. Blue Hand verbindt je met de grotere oceaan en onthult de kusten van je ware identiteit. 

De energie van Blauwe hand zal je ook helpen om spirituele vaardigheden te manifesteren - vooral die intuïtieve gaven zoals orakelwaarzeggerij. In elke incarnatie breng je bepaalde geschenken mee. Elk pad - van priester en priesteres tot sjamaan en danser tot kunstenaar en tuinman - brengt verschillende gereedschappen en vaardigheden met zich mee. Je hebt bepaalde gaven en hulpmiddelen gekozen die je een manier bieden om met anderen en je levensproces om te gaan. Dit kan zo simpel zijn als een beroep doen op je aangeboren wijsheid en inzicht om duidelijk te zien welke gaven en gereedschappen je bij je hebt.

  

Blauwe aap is je Hogere Zelf & Gids.

Blauwe aap vertegenwoordigt het Goddelijke Kind, het kind dat altijd in een staat van openhartige wijsheid, onschuld, vertrouwen, eenvoud en vreugdevolle verwondering verkeert. Hoe zou het voelen om een ​​magisch kind te ZIJN in deze cultuur en tijd? Het geheim dat maar weinigen weten - omdat ze zich misschien meer op hun gemak voelen als ze zichzelf proberen te beschermen - is dat het goddelijke kind de sterkste van alle bescherming biedt, de onkwetsbaarheid van openhartige Liefde. 

Door onschuld wordt een soort immuniteit gecreëerd waardoor het goddelijke kind TRANSPARANT kan zijn zodat de ogenschijnlijke 'slingers en pijlen' van de wereld er dwars doorheen kunnen gaan zonder gepersonaliseerd te worden in wonden, reacties of gekwetste gevoelens. Dit is het pad van herwonnen onschuld.

Kijk diep in de ogen van een gelukkige tweejarige. Daar zie je het onschuldige vertrouwen, de openhartigheid en de spontane vreugde die het goddelijke kind typeert. Stel jezelf voor als een verlichte tweejarige, in een staat van vreugde en verrukking. In de kindertijd hoefde je er niet aan te denken speels te zijn - je kon gemakkelijk en vloeiend je emoties uiten. Je hoefde niet te begrijpen waarom en waarom - je wist het met je hart. Dit als je natuurlijke staat van zijn, de staat van extase, het pad van geopenbaarde onschuld.

In de westerse cultuur hebben veel mensen een vertekend beeld van wat het is om mens te zijn. We leren vaak dat succesvolle volwassenen verantwoordelijk, serieus, rigide, gecontroleerd en doelgericht zijn. Tijdens je reis met de samenleving waren je ontwikkelingsstadia mogelijk onvolledig. De natuurlijke gevoeligheid, vloeibaarheid en vrijheid van het kind kan zijn achtergelaten in een gedeeltelijke passage. Misschien is je innerlijke kind gewond of ongevoelig behandeld en heb je dit onopgeloste proces naar volwassenheid gedragen. Blauwe aap moedigt je aan om dit onvolledige of gewonde deel naar voren te brengen voor integratie en genezing.

In deze Nieuwe Mythe zal je spontane, goddelijke kind de nieuwe frequentie inluiden en verankeren. Hoe kun je je innerlijke kind helen? Ontdek wat je echt vreugde geeft. Vind soorten werk die uw gevoeligheid ondersteunen en diepe voldoening creëren. Wees simpel: heb lief, speel, dans, teken, kleur, zing. Deze activiteiten zijn voor alle goddelijke kinderen - ze dienen de uitdrukking van het magische kind in iedereen. Maak bewust tijd voor de vreugdevolle vrijheid en magie van spelen!

Het getal voor de blauwe aap is elf, de vibratie waarin nieuwheid en spontaniteit beperkte vormen afbreken. Wanneer eenheid versmelt met de Essentie Zelf, wordt een mystieke basis gecreëerd die oude patronen desintegreert. Terwijl je muren naar beneden vallen, barsten ze in een glimlach en schijnt de verlichting van het zelf door.


Witte tovenaar is je onderbewuste zelf en verborgen helper.

Witte tovenaar is de tovenaar, wiens krachten worden geactiveerd door wijsheid die uit het hart komt. Dergelijke wijsheid is niet het intellectuele begrip dat in de westerse cultuur bekend is; het is de wijsheid die voortkomt uit een afstemming van geest en hart. Een open, vertrouwend hart is een verfijnd instrument van waarneming. Jezelf toestaan ​​'niet te weten' opent de deur van de geest naar een dieper begrip van het universum. Witte tovenaar vraagt ​​je om deze uitgelijnde geest volledig te gebruiken om deel te nemen aan de magie van het leven.

Witte tovenaar nodigt je uit om in zelfbekrachtiging te stappen. Empowerment komt van zelfacceptatie, integriteit en toewijding aan je evolutie. Zelfbekrachtiging is niet buiten jezelf te vinden. Alles van buitenaf dat je kracht geeft, heeft ook een goddelijke basis in jou. Als je behoefte hebt aan de goedkeuring van anderen, kijk dan naar zelfbekrachtiging. 

Wanneer je je effectief betrokken voelt en doet wat je vreugde geeft, breidt je energie zich natuurlijk uit om meer te omvatten van wie je bent, en magie stroomt synchroon in je leven. Claim je afstemming met de hoogste wijsheid. Roep goddelijke actie op in alles wat je doet!

Breng je eigen wil in lijn met de goddelijke wil en je Essentie Zelf. Wees transparant en laat op een onschuldige manier magie door je heen komen in plaats van het te moeten creëren. Open voor hart-wetend en onbegrensde mogelijkheden.

Witte tovenaar is een instrument van het licht, een kanaal voor het werk van Spirit. Een wijze goochelaar is spontaan en transparant en laat magie binnenkomen in plaats van te proberen het te beheersen of te laten gebeuren. Een goochelaar danst de dans van liefde door geschenken van vrijheid aan anderen aan te bieden. Dit is echte magie. Bevrijd van de noodzaak om macht te gebruiken om te manipuleren of te beheersen, gebruikt een goochelaar wijsheid om bevrijding en liefde te manifesteren.


Rode aarde vertegenwoordigt jouw uitdaging en geschenk. 

Met volwassenheid en bewustzijn zal deze uitdaging veranderen in een Focus. Dit is wat je in dit leven wilt leren.

In deze schaduw lijkt het misschien moeilijk om in het huidige moment te zijn. In plaats van afgestemd te zijn op 'kanaal centraal', ben je misschien afgestemd op het kanaal voor boodschappenlijstjes

Centreer jezelf in het huidige moment, constant gewaarworden hiervan. Dit is waar je het meest voordelig de synchroniciteiten en onthullingen over je persoonlijke patroon en grotere doel kunt observeren. Vanaf hier kan je geest leren scherp te observeren, waardoor het grotere patroon net zo natuurlijk vorm krijgt als de kleine penseelstreken die uiteindelijk een prachtig schilderij voltooien.

In de schaduw van Rode Aarde, voel je je misschien "niet synchroon" met de wereld om je heen. Als u zich fysiek, mentaal of emotioneel "niet" voelt, onthoud dan dat u zich misschien in een proces van herschikking bevindt. Zorg voor synchronisatie met het nieuwe, groeiende patroon. Bevestig "Ik ben één met de galactische hartslag die de kern van mijn wezen in lijn brengt met de kristallijnen kern van de Aarde, door alle werkelijkheden en dimensionale velden."

Een andere schaduw van Rode Aarde wordt losgekoppeld van de Aarde en je lichaam. Ben je overgeïdentificeerd met het zien van jezelf als een sterwezen, een buitenaards wezen of een walk-in? Iedereen op deze planeet is zowel een aards kind als een hemels wezen. Onthoud dat je problemen een oordeel vormen over je aardse bestaan ​​en je persoonlijke groeiproces. 

Onthoud dat je ervoor hebt gekozen om op dit moment te helpen bij de transformatie van de aarde, om de unieke voordelen van deze ervaring te gebruiken voor je eigen spirituele ontplooiing. Omarm deze kans om te verkennen en te ontdekken en om door elke ontkenning of problemen van je fysieke, aardse zelf heen te werken. Streef ernaar om alle uitgekristalliseerde gedachten, overtuigingen en oordelen om te zetten in vloeibaar bewustzijn.

Doe je schoenen uit. Raak de ene aarde aan. Zoek een plek om te dansen met de heilige hoepel van het leven. Draag uw visie bij als een ontwaakt lid van de wereldwijde regenboogfamilie!

Zit in relatie met de energieën van de aarde, zoals een sjamaan in een bos zou zitten. Neem de tijd om te luisteren naar de informatie die via uw voeten wordt verzonden. Loop je leven binnen. Zoek en doe waar je blij van wordt. Vanuit deze plaats van gecentreerdheid zijn er magische gebeurtenissen, lente en synchroniciteit in overvloed, die je helpen toegang te krijgen tot de cules van de kosmische puzzel.

  


Gele mens is je Compliment - iets dat van nature voor je is.

Gele mens is de graal, het gouden vlies, de steen der wijzen, de alchemistische transmutatie die basismaterialen in goud verandert. Het is de hoorn des overvloeds, de paradox van leegte en oogst, de stille plek die open en braak ligt en de geschenken ontvangt.

Gele mens biedt je het geschenk van een beginnersgeest in de volheid van vereniging. Wees ontvankelijk. Gele mens bereidt jullie circuits voor op transformatie. Word leeg, zodat je dorst kan worden gelest door de overvloedige geschenken die uit de kelk van de spiraalvormige sterrenstelsels worden gegoten. Open en ontvang alles wat Gele mens aanbiedt in de kelk van je eigen lichaam.

Eb - Gele mens,  vraagt ​​je om je fysieke lichaam te versterken en te zuiveren.  Je kelk van het zelf wordt gezuiverd door trillingsaanpassingen in het brein/lichaamssysteem. Met deze versnelling worden aanpassingen gemaakt en wordt je bewustzijn op natuurlijke wijze getransformeerd. Vaak gaat dit proces gepaard met het gevoel veranderd of "opnieuw bedraad" te zijn.

Hogere centra van de hersenen en de lichtgevoelige pijnappelklier en hypofyse worden geactiveerd om meer licht te bevatten.

Deze inbreng brengt je op een kritieke drempel en creëert een enorme verandering op cellulair niveau. Het activeert ook zielsherinneringen en breidt je concepten van de werkelijkheid uit.

Met dit verruimde bewustzijn wordt je brein/lichaamssysteem gezuiverd en verfijnd, zodat je een sluis kunt creëren voor de activering en versnelling van het kosmisch bewustzijn. 

In dit proces creëer je een complexe stabiliteit en open je een kelk van het zelf die volledig geworteld is in de menselijke vorm. Met deze uitbreiding ben je vrij om te verkennen in een nieuw centrum dat, paradoxaal genoeg, eerst gecentreerd moet worden, mediteer hierop. Gele mens onthult het geheim van het Zijn van essentie in vorm, overal en nergens, "niets" dan aanwezig zijn in alle dingen.

Baad in de essentie van de liefde als een kind dat op een warme dag in de zee spettert. Verbind je met anderen in een vreugdevolle vereniging. Gebruik de bezem van Gele mens om je dag schoon te vegen van ervaringen uit het verleden en de problemen en obstakels van de dag.  Je beker is gevuld met de nectar van sacramentele vereniging. Word vervuld door de grote oogst van liefde!

  


 Jouw toon is toon 13 - Cosmic

Wild card, onzichtbare krachten, onverwachte verandering, open systeem, aanraking van het lot, interdimensionale verschuiving.

Dertien is de straal van universele beweging , het fundament van het zelf binnen het fundament van je essentiële Zelf gecombineerd met het ritme van de drie-eenheid. 

De Kosmische Toon van 13 raakt je met de hand van onzichtbare krachten en radicale verandering. Het zal alles in beweging brengen wat weerstand biedt aan verandering of niet is onderzocht of stilstaat. Je wordt geraakt door het lot, door identificaties van het zelf naar een open bewustzijn gebracht.

Olin, de Maya-godin van de beweging, vraagt ​​je je over te geven aan de perfectie van het grotere patroon van je essentiële Zelf. Welke beweging is er vanuit het perspectief van overgave en vertrouwen nodig? Besteed aandacht aan synchroniciteiten en schijnbare toevalligheden die in je bewustzijn springen. 

Dertien biedt de mogelijkheid van een radicale 'frequentieverschuiving', waardoor je onbeperkte nieuwe openingen krijgt. Word een skywalker. Wees open en flexibel, zodat veranderende referentiepunten dynamische bondgenoten worden. Sta open voor de werking van het lot, aangeboden door universele beweging.

 

*Deze fragmenten zijn afkomstig uit het boek "The Mayan Oracle - Return Path to the Stars" van Ariel Spilsbury & Michael Bryner