Energetisch bewustzijn en balans.

 

 

Bij jezelf blijven betekent dat je in je eigen energie verblijft zodat je de indrukken die je met of van andere mensen opdoet met gemak kunt onderscheiden met die van jezelf. Alleen is het zo, dat tijdens de energie shift naar het aquariustijdperk steeds meer mensen moeite krijgen om bij zichzelf te blijven, bij hun eigen energie. Dit komt doordat de energie bijna tastbaar veranderd om je heen en in jezelf doordat er vanuit de hemel nieuwe frequenties van licht ons veld binnenkomen. 

 

Je hebt absoluut meer download tijd nodig na gebeurtenissen of een drukke dag. Misschien heb jij wel weken of maanden van rust nodig voor jezelf, dat is allemaal mogelijk en normaal met deze shift.

 

Veranderingen 

 

Merk je dat je ineens een andere muziek smaak hebt, of juist behoefte hebt aan stilte om je heen?  Of je smaak betreft eten en drinken veranderd is ? Je parfum ineens niet meer lekker vind ruiken en niet meer wil gebruiken of bepaalde schoonmaakmiddelen met een sterke geur niet meer kan verdragen? Of de chips (met vele smaakversterkers) smaakt ineens niet meer zo lekker? 

 

Als je bewuster wordt, dan ga je bijna automatisch meer een bio/eco leefstijl oppakken. Je lichaam gaat namelijk steeds meer naar zijn oorspronkelijke -natuurlijke - staat en hierdoor kun je ineens bepaalde dingen niet meer verdragen. Het kan parfum, borrelnootjes of vlees zijn, door chemicaliën en toegevoegde onnatuurlijke middelen heeft dit een lagere frequentie en dit sluit niet meer aan bij je innerlijke natuur. Je hebt een innerlijke radar voor eerlijke, natuurlijk voedsel en deze is geactiveerd!  

 

Men voelt de energie trekken, veranderen, binnenkomen, je maakt bizarre dingen mee, je kunt zelfs periodes hebben dat je zo ongeveer door muren heen kunt kijken en voelen, je kunt helder voelen. Dat hoort allemaal bij het proces van het veld verruimen. Het is niet makkelijk en kan zelfs verwarrend zijn voor mensen. Daarom is het fijn te begrijpen dat deze energie shift in de hele wereld voorkomt en jij niet de enige bent die ineens veel meer tijd nodig heeft om uit te rusten en om bij zichzelf te blijven. Je kunt je soms heen en weer geslingerd voelen tussen verschillende energieën. In deze perioden is het van belang om je rust te nemen en dagelijks de oefening van de windrichtingen te doen, hierdoor raak je steviger geaard, het geeft je ondersteuning. 

 

Andere praktische dingen die je kunt doen of laten voor een stevige basis balans.

 

Gezonde lichte maaltijden tot je nemen.

 

Heb je internet op je telefoon, laat deze niet standaard aan staan, het is niet goed voor je. Berichten die via een piep binnenkomen leiden je af. Het is ook beter om bv geen mail op je telefoon te gebruiken. Ga er - ouderwets- voor zitten achter je pc, neem je tijd om je berichten af te werken.  Wil je op je telefoon bezig zijn ga er dan bewust voor zitten om je insta te bekijken of om wat berichten te lezen.  Zodra je klaar bent zet je je internet op je telefoon weer uit. Behalve dat straling niet best is voor je gezondheid, je energieveld bezet, baken je ook je energie af door deze acties. Doordat je gericht focust op een ding tegelijk en niet constant van buiten afgeleid wordt, blijft het rustiger in je hoofd. 

 

Douchen of een bad nemen met zeezout is een goede energetische reiniging.

 

Een korte meditatie waarin je sterretjes van wit/zilver/goud licht om je heen visualiseert. In een spiraal van boven naar beneden en van beneden naar boven.

 

Ben je in de gelegenheid om buiten in de natuur te zijn? Wandel, fiets of doe een rondje tuinwerk. Al doe je maar een kort rondje van 10 minuten.

 

De energie in je huis kun je reinigen met wierook - gebruik wel natuurlijke wierook anders brand je niets anders dan gif-

bijvoorbeeld die van "Moeders Geuren" reinigend is o.a. Lotus, Ying/yang, Zuiveringshout. Lavendel of jasmijn is ontspannend en rustgevend.

 

Heb je geen zin in drukke gelegenheden, luister naar jezelf en ga dan ook niet. Al vinden mensen het niet leuk, soms moet je een ander teleurstellen om jezelf niet te laten vallen. 

 

Voor je de deur uit gaat, adem in, en trek hiermee je aura in, rondom je heen tot ongeveer een halve armlengte, adem uit door je lichaam naar de grond, probeer een deze ademhaling oefening paar keer te herhalen, het wordt dan een gewoonte. Op deze            manier blijft je aura om jou heen ipv dat ie alle kanten opfladdert en je op die manier van iedereen energie oppikt.

 

Drink een kopje biologische kruidenthee (Yogi Thea bijvoorbeeld, erg lekker) proef en doe even iets anders dan thee drinken.. 

 

Kijk naar de sterren en de maan, voel je de zuivere krachtige energie!? Mijn ervaring is door contact te maken met de sterren, ze      te zien, hun licht op te vangen en de energie op te vangen, de sterren je bij kunnen staan. Vraag de sterren je energetisch te              reinigen, en voel, neem waar wat er met je gebeurd. Ook de zon kan heel veel, de zon is een krachtige energie bron, daar is              iedereen wel van op de hoogte denk ik?  In de donkere winterdagen kun je ook gebruik maken van het sterrenlicht en de energie    van de maan.

 

Allemaal dingen die je kunt doen, misschien heb jij ook een eigen ritueel die je helpt? Maak er tijd voor vrij. Bedank geregeld je gidsen en beschermengelen, de sterren en de maan - kijk ernaar - en vergeet niet om je eigen hart te bedanken. Schijn je licht, laat het stralen voor jezelf dan kun je ook een ander lichtje aansteken.  

 

En onthoud goed, oordelen over jezelf maakt je geen beter mens. Het dimt je licht! 

 

 

Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van de eigenaar worden overgenomen, vermenigvuldigd of openbaar worden gemaakt.