Droomduiding

 

De informatie en inspiratie om te luisteren naar je dromen is een mooie manier om je bewustzijn en frequentie in het licht te houden, omdat jouw dromen je alles vertellen wat je onderbewuste aan de oppervlakte wil brengen.

De meeste mensen dromen en deze vertellen alles over jouw psyche, jouw staat van welzijn, je drijfveren en de keuzes die je maakt in het dagelijkse leven, ze kunnen antwoorden geven op jouw vragen, oplossingen bieden en de kern van een probleem laten zien, nieuwe ideeën aandragen, jouw diepste wensen kenbaar maken en laten weten wat je nodig hebt in het dagelijkse leven. Dromen zijn Kracht! De snelweg tot bewustwording is het begrijpen van je dromen. 

 

Een droom is een aanwijzing vanuit je onderbewuste wat iets probeert duidelijk te maken of iets probeert te verwerken. Waardevolle informatie die we in de westerse maatschappij vaak afdoen met; rare droom gehad vannacht. Een droom vertelt je precies wat je nodig hebt en geeft onmiskenbare aanwijzingen of je op jouw zielen-pad bevindt en of wat er voor nodig is om dat weer te zijn.

 

Je kunt een droom laten verklaren als je wilt weten wat jouw droom betekent. Heb je een herhalende droom dan is het zeker een aanrader om deze te laten duiden, want je droom-gidsen herhalen deze droom niet voor niets!

 

Een lijst met betekenissen van dromen alleen is niet genoeg om dromen te duiden. Hiervoor gebruik ik zelf bijvoorbeeld, buiten mijn kennis van de dromen psychologie, mijn helder weten en mystieke kennis waardoor ik de beeldspraak van het onbewuste op de juiste wijze kan vertalen.

 

 

 

Sjamaans orakel 

 

Wil je een boodschap via het medicijn orakel? Dit zijn geen voorspellingen, dit omdat deze afhangen van je eigen gedachten en intenties en omdat morgen je gedachten en intenties en omstandigheden anders kunnen zijn. Dit gaat meer om richtingswijzers op jouw pad van licht, deze boodschappen zijn puur en komen vanuit het oerveld zodat ze je altijd stimuleren en je laten zien wat nu belangrijk is voor jouw. Toekomstvoorspellingen vind ik niet integer en daarom doe ik deze niet. Echter is er wel een ongeziene wereld en ook deze heeft invloed op je leven. Een boodschap van het orakel geeft je inzichten en kan je intuïtie bevestigen. het orakel waarmee ik werk geeft je antwoorden en inzichten als volgt:

 

Zaad uit het verleden

Wat heb je in het verleden gezaaid, is het sterk en levensvatbaar genoeg? In hoeverre ben je gegroeid?

 

Lessen over je bekwaamheden

We komen allemaal lessen tegen in het leven die bedoeld zijn om ons vertrouwen in onze bekwaamheden uit te dagen. We komen tot onszelf en worden sterker om de les te leren, de kaart die hier ligt toont de beste manier om voordeel van deze les te hebben. 

 

Het koesteren van jezelf

Deze kaart laat je zien wat je moet doen om jezelf en al je kwaliteiten te verzorgen.

Wat heeft jouw plant nodig om te groeien? 

 

Kaart van de gebeurtenissen

Gebeurtenissen buiten jou om hebben invloed, is dit een positieve of negatieve invloed en hoe ga je hier het best mee om? 

 

Zegeningen van de Schepper

De kaart die hier ligt is een boodschap van de schepper, een zegen om je te helpen op je weg naar het ontdekken van jezelf. 

Dit kan zijn over een verborgen waarheid die wordt onthuld of om je het nieuwe gevonden bewustzijn van je leven te laten zien.

 

Focus

Wat heb je nodig in je leven om je beter te kunnen focussen, meer bij jezelf te blijven en geestelijk in evenwicht te blijven?

 

Bloeiende bloemkaart

Deze kaart laat je zien in hoever je bent in het bereiken van je doelen en het ontdekken van wat je werkelijk kunt. Hij geeft ook de beloningen weer die eraan komen. 

 

                                                                                                      *********